Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Östra Frölunda förskola

Hos oss utvecklas barnen i en stimulerande miljö där barnets egna intressen och möjligheter tas tillvara. Utevistelse och naturvetenskap präglar vardagen. Vi har tillgång till skogen runt knuten, det är en fantastisk lek- och lärplats.

Beskriver min bild

Hos oss finns förskola, fritidshem och skola samlat på ett och samma ställe. Barnen och eleverna har möjlighet att lära känna varandra redan från början. I år förstärker vi detta med ett gemensamt projekt, ”Jorden runt på 80 dagar”. Du som vårdnadshavare kommer säkert märka av detta - exmpelvis när barnen kommer hem och kan räkna till fem på spanska. Välkomna i april 2019 för att ta del av resultatet!

 

Vår förskola har två avdelningar, Hagagården som är för våra mindre barn 1-3 år och Frögården som tar hand om de äldre barnen som är mellan 3 och 5 år.


Vi är en förskola där avdelningarna ligger en bit ifrån varandra, rent geografiskt. De små barnen har en mindre fristående lokal och de äldre barnen finns i en lokal inne på skolan. Våra lokaler främjar samarbete på ett spännande sätt, där barnen får utforska varandras förskoleavdelningar och utemiljöer.


Vi vill att våra barn ska utvecklas i en stimulerande miljö där barnets egna intressen och möjligheter står i fokus. Utevistelse och naturvetenskap är en viktig del av vardagen. Vi har tillgång till skogen runt knuten, det är en fantastisk lek- och lärplats.

 

Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Kontakt

Uppdaterad: 12 maj 2020