Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Badplatser

Vi har tolv kommunala badplatser från norr till söder av olika karaktär. De flesta är utrustade med torrtoalet och bryggor. På denna sida hittar du information om våra badplatser. Vilken är din favoritbadplats?

Beskriver min bild

Vattenkvalitet

Vi genomför regelbundet mätningar av vattenkvalitén på de kommunala badplatserna. Folkhälsomyndigheten samlar all provtagning som rapporteras till dem på Hav- och vattenmyndighetens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där kan du se tidigare mätresultat, samt vattenkvalitén på flertalet andra badplatser runt om i landet. Du kan också läsa om vad de olika bedömningarna innebär.


Hitta provtagningsresultaten på kommunens badplatser härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hundar på badplatser

Hos oss får hundar vistas på offentliga platser. Till offentliga platser hör begravningsplatser, parker, badplatser, torg, samtliga kommunala anläggningar för lek och idrott samt elljusspår.


På offentliga platser ska hunden hållas kopplad och föroreningar efter hunden ska plockas upp. Det finns många personer som är mycket rädda för hundar. Visa hänsyn!

Felanmäl om något är trasigt

Vi behöver din hjälp att upptäcka trasig utrustning eller andra fel på våra badplatser. Kontakta kommunen med upplysning om plats och problem.


E-tjänst för felanmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Kontakt

Uppdaterad: 10 november 2020