Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Bibliotek

Vill du läsa och låna tidskrifter, filmer eller talböcker? Eller har du lust att streama film, läsa e-böcker eller släktforska? Allt detta, och mycket mer, kan du göra när du besöker oss!

Från och med lördag 21 november erbjuder biblioteket begränsad service. Bibliotekslokalen i Svenljunga tätort är stängd. Du kan fortfarande ta del av de flesta funktionerna - exempelvis att låna böcker via take away, få hjälp med fjärrlån, kopiering och att låna dator för nödvändiga ärenden. Ring för att beställa eller boka!

Beskriver min bild

Hitta vårt utbud

Via bibliotekskatalogenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du söka efter de media som finns på Svenljunga bibliotek. Där kan du också förlänga din lånetid och reservera böcker efter att du har loggat in med bibliotekskort och pin-kod. Kontakta biblioteket om du behöver skaffa ett bibliotekskort och/eller pin-kod.

Besök oss på biblioteket

Du kan besöka vårt huvudbibliotek i Svenljunga. Det är gratis för dig att låna.

Vi stänger utlåningsstationerna i Hillared, Östra Frölunda och Överlida

Vi stänger våra utlåningsstationer i Hillared, Östra Frölunda och Överlida. Istället ökar vi vår service på Svenljunga bibliotek. Läs denna nyhet om att bibliotekets utlåningsstationer stänger om du vill veta mer.

Bokbil

För att öka vår service i hela kommunen satsar vi istället på en bokbil. Denna kan åka till flera platser i kommunen och möjliggör även att vi kan träffa dig på nya platser.


Tyvärr är bokbilen ytterligare försenad på grund av covid-19. Vi använder väntetiden till att nogrannt planera rutten som bilen ska köra och passar på samla in dina önskemål – här kan du lämna dina synpunkteröppnas i nytt fönster.

Öppettider på Svenljunga bibliotek

Besöksadress: Kinnagatan 2, Svenljunga

Telefon: 0325-181 99

Ordinarie öppettider

Veckodag

Öppet

Måndag

12.00-19.00

Tisdag-Onsdag

10.00-19.00

Torsdag-Fredag

10.00-16.00

Lördag

10.00-13.00

Söndag

Stängt


TillgänglighetsDatabasen

Databasen förser invånare och besökare om fysisk tillgänglighet på platser runtom i Sverige. Du kan exempelvis få information om ditt besöksmål har en stor toalett, parkering eller vilka assistanshundar som är tillåtna.

 

> Biblioteket i Svenljunga Kommun (TillgänglighetsDatabasen)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Biblioteket på instagram och facebook

Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Kontakt

Uppdaterad: 08 januari 2021