Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Bibliotek

Vill du läsa och låna tidskrifter, filmer eller talböcker? Eller har du lust att streama film, läsa e-böcker eller släktforska? Allt detta, och mycket mer, kan du göra när du besöker oss!

Från måndag 1 februari är biblioteket öppet för korta besök och maximalt 8 besökare samtidigt. Take away-service fortsätter för dig som vill hämta dina lån utanför.

Beskriver min bild

Hitta vårt utbud

Via bibliotekskatalogenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du söka efter de media som finns på Svenljunga bibliotek. Där kan du också förlänga din lånetid och reservera böcker efter att du har loggat in med bibliotekskort och pin-kod. Kontakta biblioteket om du behöver skaffa ett bibliotekskort och/eller pin-kod.

Besök oss på biblioteket

Huvudbibliotek i Svenljunga

Du kan besöka vårt huvudbibliotek i Svenljunga. Det är gratis för dig att låna.

Bokbil

Bokbilen är Svenljungas mobila bibliotek. Denna åker till flera platser i kommunen och möjliggör även att vi kan träffa dig på nya platser.

 

Bokbilen börjar sina körningar måndagen den 15 mars 2021. Här kan du se turlistan för när bokbilen besöker ditt område!PDF De turer som ligger på förmiddagarna är till för förskolor, och eftermiddagsturerna är till för allmänheten.

 

Du lånar på samma sätt som på biblioteket. Vi vill att du har med dig ditt lånekort eller annan legitimation. Genom oss får du tillgång till böcker, ljudböcker, tidskrifter, filmer och spel.

Reservera gärna i förväg för att vara säker på att få tag i dina favoriter. Vi tar gärna emot nya förslag på hållplatser. Välkommen!

Öppettider på Svenljunga bibliotek

Besöksadress: Kinnagatan 2, Svenljunga

Telefon Huvudbiblioteket: 0325-181 99

Telefon Bokbilen: 0325-180 16

Öppettider under påsk:
Skärtorsdagen: 10.00-16.00
Långfredagen: Stängt
Påskafton: Stängt
Påskdagen: Stängt
Annandag påsk: Stängt
Bokbilen är inställd annandag påsk, den 5 april.

Ordinarie öppettider

Veckodag

Öppet

Måndag

12.00-19.00

Tisdag-Onsdag

10.00-19.00

Torsdag-Fredag

10.00-16.00

Lördag

10.00-13.00

Söndag

Stängt


TillgänglighetsDatabasen

Databasen förser invånare och besökare om fysisk tillgänglighet på platser runtom i Sverige. Du kan exempelvis få information om ditt besöksmål har en stor toalett, parkering eller vilka assistanshundar som är tillåtna.

 

> Biblioteket i Svenljunga Kommun (TillgänglighetsDatabasen)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Biblioteket på instagram och facebook

Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Kontakt

Uppdaterad: 01 april 2021