Självservice

Press- och informationsmaterial

På denna sida kan du följa våra pressmeddelanden och får reda på hur du kan få del av vårt informationsmaterial eller bilder.

Beskriver min bild

Prenumerera gärna på våra pressmeddelanden. Är du i behov av pressmaterial eller bilder? Hör av dig till vår kommunikatör. För att kolla på härliga bilder från vår vackra kommun kan du till exempel kolla på vår turistwebblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller Turistbyråns Facebooklänk till annan webbplats och Instagramlänk till annan webbplats, eller kommunens Facebooklänk till annan webbplats och Instagramlänk till annan webbplats.

Informationsmaterial

Vi producerar all vår informationsmaterial själva. När vi är klara med en ny broschyr eller annat informationsmaterial hittar du det i anslutning till tillhörande sida här på vår webbplats, exempelvis turistinformation eller årsredovisning. Önskar du få någon av våra broschyrer fysikt istället för digital skickar vi den gärna till dig, vårt kontaktcenter hjälper dig att få hem rätt material.

Informationsblad

Ungefär 20 gånger per år publicerar vi ett informationsblad digitalt och i den lokala gratistidningen Svenljunga Tranemo Tidning. Du kan även läsa tidigare års publikationer av vårt informationsblad.

Grafisk profil

Vår grafiska profil är som all vår kommunikation baserad i kommunens vision: Det Godaste Livet. Just nu håller vi på att uppdatera vår grafiska profil, när detta är klar kommer du kunna ladda ner en sammanfattning av den här. Hör gärna av dig om du har frågor.

Pressmeddelanden

Prenumerera på våra pressmeddelanden