Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Att jobba hos oss

Vi har den lilla kommunens fördelar: närheten till varandra, till idéerna och till besluten. Du hittar intressanta och meningsfulla jobb hos oss. På denna sida får du reda på mer om oss som arbetsgivare.

fyra personer samarbetar runt en dator och papper med statistik

Vi som arbetar hos Svenljunga kommun gör det för att vi vill ge bästa möjliga service till kommunens invånare. Syftet med det vi gör är att vara till nytta för kommuninvånarna och vi är stolta över vår kommun och vårt arbete.

Vi erbjuder det godaste arbetslivet

Som arbetsgivare värnar vi om våra anställdas livskvalitet genom att erbjuda goda möjligheter att förena arbete med familj, vänner och fritidsaktiviteter. För oss är det viktigt att du som anställd trivs och mår bra. Vi satsar därför på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och uppmuntrar till ditt engagemang. Vi värdesätter din unika kunskap och erfarenhet och ser gärna att du som anställd är delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter.

Vill du bli vår nya medarbetare?

Hos oss finns många olika yrken som alla verkar för en mer meningsfull vardag för våra invånare. Välkommen att ansöka till oss:

Vi erbjuder

Som anställd hos oss finns det mycket att ta del av. För oss är det viktigt att du som är anställd trivs och mår bra. Våra kollektivavtal och personalförmåner är en del i detta arbete. Läs mer om dina rättigheter som anställd och de förmåner vi erbjuder genom att klicka på nedan rubriker. 

Varmt välkommen till oss! 

Introduktion för nyanställda

När du kommer till din nya arbetsplats får du en introduktion av din chef och dina kollegor. Personalenheten erbjuder också central introduktion för alla nyanställda där du får en övergripande bild av hur kommunen fungerar och får träffa nyckelroller inom vår verksamhet.

Hälsa, friskvård, fritidsaktiviteter, och studiestöd

Du erbjuds stöd till fritidsaktiviteter och friskvård samt möjlighet till bidrag till studier. Personalföreningen anordnar resor och aktiviteter till förmånliga priser. Vår konstförening, Kurbits, lottar en gång per år ut fina vinster bland de som deltar.

Flexibel arbetstid gynnar balans i livet

Vi vill möjliggöra balans mellan arbetsliv och privatliv. Det gör vi eftersom vi vet att du kan prestera bättre på jobbet om livet i övrigt också fungerar.

Semesterväxling

Du har inför årsskiftet möjlighet att växla semesterdagstillägg mot extra semesterdagar.

Uppvaktning

Vi visar vår uppskattning genom att fira anställda med gåva, bland annat när du varit anställd hos oss i 25 år och när du fyller 50 år. Varje år utser vi dessutom årets kommunanställda!

Arbetskläder

Om du har ett arbete i kommunen där kläder slits hårt eller snabbt tillhandahåller arbetsgivaren arbetskläder.

Rökfri arbetstid

Vi har rökfri arbetstid i Svenljunga kommun eftersom vi vill höja kvaliteten på vår service.

.

HR och Lön, Support, 0325-57 61 20

Uppdaterad: