Tillbaka till startsidan

Du är här:

Upphandling och inköp

På denna sida får du stöd, hjälp och information om hur du som företagare kan lämna anbud. Vi upphandlar regelbundet inom flera områden och bästa sättet för dig att bli vår leverantör är att lämna anbud på vår upphandling. 

Här finner du våra pågående upphandlingar

Anbudsskola

Tycker du att det är krångligt och svårt? Ta hjälp av Upphandlingsmyndighetens anbudsskola. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I anbudsskolan hittar du stöd om upphandlingsprocessen och vad som är viktigt att tänka på om du vill bli leverantör till offentlig sektor.

De visar vad du behöver göra för att öka dina chanser till att vinna en upphandling. Du får även smarta tips och information om hur du kan utvecklas som anbudsgivare. 

Anbudsskolan är uppdelad i två delar där första delen fokuserar på var upphandlingarna finns, hur det går till att lämna ett anbud samt om det går att lämna ett perfekt anbudet. Del två handlar om vad som händer efter tilldelningsbeslutet och hur anbudet kan förbättras till nästa gång.

Att lämna anbud

Är du nyfiken på hur man skapar ett anbud?

Filmen nedan visar hur man skapar ett anbud med Mercell Tendsign.

Vi beskriver inköpsprocessen i en kommun

Hur kan en inköpsprocess se ut i en kommun och vad behöver vi beakta innan vi påbörjar upphandlingsarbetet? Det och mycket annat kan du ta del av i vår guide Inköpsprocessen i en kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som vi har skapat som belyser flera olika aspekter i detta arbetet, från marknadsanalys till kontrakt.

.

Kontakt
Maria Bengtsson, Upphandlare, 0325-180 76

Uppdaterad: