Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Pågående upphandlingar

Här presenteras våra pågående upphandlingar av varor, tjänster och byggentreprenader. Här får du också svar på hur du kan bevaka när nya upphandlingar blir tillgängliga.

Här finns våra upphandlingsannonser

Vi annonserar våra upphandlingar i Visma TendSign. Det är viktigt att du som är intresserad av att lägga anbud registrerar dig som leverantör i systemet för att vara säker på att få ta del av annonsmaterial, uppdateringar, kompletteringar och svar på eventuella frågor. 

Registrering i Visma TendSign är gratis.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Alla offentliga upphandlingar

Alla offentliga upphandlingar sammanförs i en databas som heter Opic. Det är upphandlingsannonser från samtliga upphandlingssystem så som TendSign, E-avrop, Kommers, Mercell m. fl. I Opics databas kan du söka fram de upphandlingar som du är intresserad av. Om du vill ha extra koll tillhandahåller Opiclänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster även en tjänst för bevakning av offentliga upphandlingar, se Opicslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster abonnemangserbjudande. 

Här hittar du våra pågående upphandlingar


Egna upphandlingarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - här finner du våra egna upphandlingar

Upphandlingar med Borås stadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - här finner du de upphandlingar som vi är med på via Borås stad.

Svenbos upphandlingar länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster- här finner du kommunens bolags upphandlingar.

.

Kontakt

Uppdaterad: 25 augusti 2020