Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Arbete för ungdomar

Letar du efter ditt första jobb? Behöver du ett jobb på sommaren? Vi erbjuder både feriearbete, sommarjobb och sommarvikariat. På denna sida får du reda på skillnanden mellan de tre och hur du kan få ett arbete hos oss.         

Beskriver min bild

Feriearbete

Information om 2020 års feriarbete kommer att presenteras efter årsskiftet.

2019 gällde nedanstående kriterier för att få söka feriearbete.


  • Vara född 2001, 2002 eller 2003.
  • Vara folkbokförd i Svenljunga kommun.
  • Ha ett fullständigt personnummer (även de fyra sista siffrorna)
  • Ej ha annat sommarjobb.
  • Ansökan via offentliga jobb senast den 24 mars.


För att vi ska kunna matcha dig till ett roligt och givande feriearbete är det viktigt att du skriver lite om dig själv i din ansökan. Vilka är dina intressen och framtidsplaner? Vilket program du har sökt eller vilket program går du ? Vad du vill arbeta med i framtiden?


Här kan du läsa mer om vilka områden som erbjöds under 2019

Ferieentreprenörer

Du som fyller 16, 17 eller 18 under året kan ansöka om att vara med. Då kan du själv eller tillsammans med dina kompisar fixa ett roligt sommarjobb - som egenföretagare!


Nu är det dags att ansöka inför sommaren 2019! Din ansökan måste ha kommit in senast den 23 april.

Sommarjobb och sommarvikarie

Vi erbjuder sommarjobb och sommarvikariat för dig som fyllt 18 år. De flesta sommarvikarier behövs inom omsorgen, men det finns även sommarjobb och säsongsjobb inom exempelvis turism och kultur.


Är du nyfiken på att börja jobba hos oss?


Till lediga jobb som vi erbjuderlänk till annan webbplats


Om du vill söka jobb hos oss gör du det genom ett webbformulär som finns till varje ledigt jobb. Formuläret hittar du genom att klicka på den länk som finns i annonsen. När vi rekryterar använder vi oss av rekryteringsapplikationen Offentliga Jobb och det är endast via den sidan du söker jobb hos oss.

 

Behöver du stöttning med att skriva CV eller söka arbete, kommer vi även under 2020 att anordna kvällar där vi finns til hands. Datum kommer att presenteras efter årskiftet.


I samarbete med de andra Sjuhäradskommunerna erbjuder vi också möjligheten för ungdomar att bli sommarlovsentreprenör. Vill du bli sommarlovsentreprenör?

Tillsammans tillbaka till jobb eller skola

Behöver du få hjälp mot studier eller arbete? Har du hög frånvaro i skolan? Känner du igen dig eller någon i din närhet? Du är välkommen att höra av dig till coach Julia Lindén 0325-18089 som erbjuder stöd genom vägledning och coachning. Detta kan ske både indivduellt eller i grupp.


Vi erbjuder dig en tröskellös verksamhet där du som individ möts på dina villkor. För att kunna uppnå detta samverkar vi bland annat genom socialtjänst, arbetsförmedling och skola.

 

 


.

Kontakt

Uppdaterad: 05 november 2019