Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Ett till studiebesök hos arbetsmarknadsenheten

Idag var kommun- och förvaltningschefer från både vår kommun och Tranemo kommun på studiebesök hos arbetsmarknadsenhetens verksamheter i Svenljunga och Tranemo. Vår gemensamma arbetsmarknadsenhet är till för dig som behöver arbetsträning eller praktik, är långtids sjukskriven eller står långt ifrån arbetsmarknaden, samt behöver stöd till egen försörjning eller studier.

Tjänstepersoner under studiebesök på arbetsmarknadsenheten.

Dagen började på Hantverkshuset i Svenljunga där de mottogs av verksamhetschef Mary Andersson och enhetschefer Ann Järphag.

Först blev det en presentation av arbetsmarknadsenhetens uppgifter, exempelvis coacherna och insatsen Aktiv Kraft Hälsa.

Sedan besökte alla arbetsledarna på Vintagebutiken, Länk till annan webbplats. Snickeriet, Länk till annan webbplats. Skogslaget Länk till annan webbplats. och Garaget. Länk till annan webbplats.

Näst på tur stod ett besök hos Kommunservice i Tranemo Länk till annan webbplats. och arbetsmarknadsenhetens nyinvigda lokalerna i centrala Tranemo. Studiebesöket avslutades med en gemensam lunch på arbetsmarknadsenhetens verksamhet Café Gudagott. Länk till annan webbplats.

.

Uppdaterad: