Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Påverka din plats - Hillared och Sandsjön

Tycker du något saknas där du bor? Har du en idé på något som skulle göra din plats lite bättre? Då tycker vi att du ska vara med i nästa omgång av vår Träffpunkts dialog. Denna gång gäller det för dig som bor i Hillared eller Sandsjön.

Hand med grön färg som håller i en kvist

Berätta vad du tycker

Nu kör vi gång sista rundan av våra lokala medborgardialoger som går under namnet Träffpunkt. Denna gången riktar vi oss till boende i Hillared och Sandsjön. Under september kommer boende få ett utskick med information i sina brevlådor men redan nu öppnar vi upp för dig som vill delta och anmäla dig.

Så här går det till

Första steget är att du får svara på tre frågor i vår digitala enkät som du hittar på www.svenljunga.se/traffpunkt Länk till annan webbplats..

2. Vill du dina svar ska bli verklighet? Anmäl dig till mötena

  • Onsdagen den 15:e november, klockan 18:00 i Hillareds bygdegård. Vi pratar om frågor som kommunens tjänstepersoner ansvar för.
  • OBS NYTT DATUM! Onsdagen den 29 november, klockan 18:00 i Hillareds bygdegård. Vi pratar om frågor som beslutas av politiken.

Vi kommer presentera era svar från enkäten och ha en dialog om era tankar om utvecklingen av er plats på två träffar.

Anmäl dig senast söndagen den 22 oktober www.svenljunga.se/traffpunkt Länk till annan webbplats. eller på
0325 180 00. Ange eventuella allergier. Glöm inte att avanmäla dig om du inte kan komma så vi kan anpassa fikat och undvika matsvinn.

.

Uppdaterad: