Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Ta simlektioner i höst!

Vill du njuta av en mysig stund i vattnet med din bebis eller är det dags för barnet att lära sig simma? Kanske är du sugen på att lära dig grunderna i crawl?

simbassäng

Simskola

Vattenbubblan simskola erbjuder babysimskola och simskola för barn 3 månader-10 år på Moga Fritid. De erbjuder även crawlkurser för vuxna på Moga Fritid.

Babysim

Babysim är för barn 3 månader till ungefär 2 år och kurserna är uppdelade på sex olika nivåer. En kurs har åtta tillfällen och vi träffas en gång i veckan.

Simskola för barn över 2 år

I simskola fär barn 2 år och uppåt börjarvi träna simning. Först tränar vi korta sträckor mellan föräldrarna och kanten, sen går vi vidare med ryggsim, crawl och bröstsim. Allt anpassas utefter barnets ålder och vattenvana. Det finns inga förkunskapskrav eller någon övre åldersgräns för att få börja simma hos oss. Barnen placeras utifrån ålder, vattenvana och erfarenhet.

Crawlkurs

Crawlkursen riktar sig till dig som vill lära sig grunderna i att crawla. Vi lägger bland annats fokus på simläget samt huvudets position i vattnet. Vi övar på att simma i olika tempon och variera sträckorna för att öva på att bibehålla teknik, men också bygga upp kondition.

Anmälan och kontakt

Det finns få platser kvar på babysim måndagar vecka 34-41. Andra höstkursen är vecka 42-49. Du anmäler dig eller ditt barn på Vattenbubblans hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Besök Vattenbubblans hemsida för mer information. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Utöver aktiviteter i vattnet erbjuder Vattenbubblan även en webbshop, kurser i barn-HLR (Hjärt och lungräddning) och babymassage.

.

Uppdaterad: