Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Hur känns Sjuhärad?

Res inåt - bli ett med natur och kultur i Sjuhärad! Välkommen till de polerande bäckarna mellan den gamla skogens stammar, till bygdernas hantverksarv, till en historisk textilindustri och till samtidens experimentella uttryck. Välkommen till vårt Sjuhärad.

Tidning Sjuhärad ligger i skogen.

Tidning om Sjuhärad

Du kanske redan har öppnat din brevlåda, eller så har anledning att ta dig dit nu. Den här tidningen går ut till alla som bor i Sjuhärad. Men varför skickar vi ut den? Jo, för att vi som arbetar med besöksnäringen i Sjuhärad är stolta över vår bygd och tror att vi gemensamt har förutsättningar att både göra Sjuhärad ännu bättre och få fler att upptäcka denna fantastiska plats.

Vi har försökt sätta fingret på vad Sjuhärad är, hur det känns, och vad som gör det så fantastiskt. Efter många samtal med boende och djupdykningar i vår historia har vi landat i att kombinationen av nytt och gammalt, natur och kultur, av aktivitet och avslappning, erbjuder en känsla som faktiskt inte går att hitta någon annanstans. Vi kallar upplevelsen för ”Res inåt - bli ett med natur och kultur i Sjuhärad”.

Nu sprider vi den här informationen inom Sjuhärad men också utanför. Tidningen är ett första smakprov där vi vill fånga och förmedla känslan. Det axplock av allt som finns att upptäcka och uppleva. Läs den själv eller ge den till någon som bor någon annanstans. Och kom ihåg att njuta av den underbara plats vi kallar hem.

Du hittar mer information på www.sjuharad.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och genom att följa @visitsjuharad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tidning skickas ut på initiativ av kommunerna Svenljunga, Mark, Ulricehamn, Tranemo, Herrljunga, Borås och Bollebygd som ett led i marknadsföring av platsen Sjuhärad.

.

Uppdaterad: