Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Språka med öppna förskolan

Utveckla ditt föräldraskap genom samtal och aktiviteter med fokus på språk. Välkommen till familjecentralens öppna förskola på tisdagar med start 21 februari.

Två småbarn leker klossar tillsammans. 

Du som är föräldraledig eller arbetssökande och som har barn i åldern 0-6 år kan tillsammans med ditt barn komma till ”Språka med öppna förskolan”. Här får du möjlighet att tillsammans med andra utveckla ditt föräldraskap genom samtal och aktiviteter med fokus på språk. Vi har språkutvecklande aktiviteter tillsammans med barnen genom sång, sagor och lek. Du får också lära dig mer om hur det svenska samhället fungerar. Vi kommer både få besök och genomföra studiebesök på exempelvis förskolor.

Välkommen till familjecentralens öppna förskola på tisdagar med start 21 februari.

Vi börjar klockan 09.30 och slutar klockan 12.00. Ingen anmälan.

Öppna förskolan finns på Klockaregatan 3 i Svenljunga tätort.

Denna aktivitet riktar sig främst till dig som är en utrikesfödd föräldrar som är föräldraledig eller av annan anledning är hemma.

Passa på att följa Familjecentralen Öppna Förskolan på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att få reda på fler aktiviteter till dig och dina barn.

.

Uppdaterad: