Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Läs med baby

Som vuxen har du en stor betydelse för barnets språkutveckling. Välkommen på "Läs med baby", en bokcirkel för de allra minsta. Första träffen är torsdag 2 mars, anmäl dig senast senast torsdag 16 februari.

Person sitter på golvet med baby i famnen och håller en bok som bebisen bläddrar i.

Med sång, rekvisita, rim och ramsor ”bokstartar” vi våra yngsta invånare. I en liten grupp utforskar vi och upplever böcker med våra sinnen. Du får även lära dig om det lilla barnets språkutveckling och hur stor betydelse vi vuxna har för att barnets språk ska utvecklas. För dig med barn 0-12 månader.

Anmäl dig och ditt barn senast torsdag 16 februari till Eva Bjelke via e-post eller via familjecentralens Instagram eller Facebook.

Vi träffas torsdag 2 mars, 9 mars och 16 mars, 23 mars klockan 13.00-14.30 på öppna förskolan, Klockaregatan 3 i Svenljunga tätort.

Det blir fler tillfällen under våren, då träffas vi 13 april, 20 april, 27 april och 4 maj, klockan 13.00-14.30 Anmäl dig senast 6 april.

Passa på att följa Familjecentralen Öppna Förskolan på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att få reda på fler aktiviteter till dig och dina barn.

.

Uppdaterad: