Har du yngre barn?

Välkommen hit, du som är en förälder eller annan viktig vuxen till ett barn 0 till cirka 12 år! Här på familjewebben vägleder vi dig i frågor kopplade till din förälderroll, vardagen med yngre barn och ger stöd i hur du kan hantera några svårare områden i livet. Du hittar även kontaktuppgifter om du känner att du behöver prata med någon eller om du önskar träffa andra föräldrar i organiserade gruppaktiviteter.

Öppna förskolan

Familjecentralen är en mötesplats där blivande föräldrar, barn och deras föräldrar kan träffas och utbyta erfarenheter. Tillsammans arbetar vi för att stödja dig som blivande förälder och som förälder till små barn (från 0 år tills barnet börjar förskoleklass och därmed skrivs in i elevhälsan).

Kontaka oss

Du kan skicka e-post till oss som har hand om denna webbplats via kommun@svenljunga.se. Vi svarar så fort vi kan, men det kan dröja två arbetsdagar. Du kan också kontakta oss via sociala medier; du hittar både Svenljunga kommun och Familjecentralen Öppna Förskolan på Facebook och Instagram.

Tycker du att något ämne saknas på Familjewebben? Denna webbplats är alldeles nyfödd, vi kompletterar gärna med mer information, tips och råd kring det som är viktigt just för er alla föräldrar i Svenljunga kommun.

Senaste nytt