Har du en tonåring hemma?

Grattis! Du är nu del av en intensiv fas i en persons liv. Din tonåring går igenom många förändringar, både kring sin kropp, sina intressen, sina sinnesstämningar, sin plats i samhället och sin syn på framtiden. Här på familjewebben ger vi en vägledande hand för föräldrar och andra viktiga vuxna i vardagen med en tonåring och genom utmanande tider. Här finns information, råd och tips kring vardag, aktiviteter och för stora händelser i livet; såsom första mötet med alkohol, hälsa eller funderingar kring identitet.

Hör av dig till oss

Har du specifika frågor eller behöver råd kring just din situation? Du hittar även kontaktuppgifter till oss som jobbar med frågor kring barn och unga på kommunen och i andra offentliga organisationer. Hör av dig till oss om du känner att du behöver prata med någon om det som känns svårt, du behöver råd eller om du vill träffa andra föräldrar.

Du kan skicka e-post till oss som har hand om denna webbplats via kommun@svenljunga.se eller kontakta oss via sociala medier; du hittar både Svenljunga kommun och Ung i Svenljunga på Facebook och Instagram.

Tycker du att något ämne saknas på Familjewebben? Denna webbplats är alldeles nyfödd, vi kompletterar gärna med mer information, tips och råd kring det som är viktigt just för er alla föräldrar i Svenljunga kommun.


Pride i Svenljunga och Tranemo

Varje höst arrangerar vi en Pride-vecka tillsammans med RFSL Sjuhärad och Tranemo kommun. I år blir det 14 till och med 21 oktober. Programmet publiceras snart på svenljunga.se och hos RFSL SJuhärad. Om du eller din tonåring vill arrangera en aktivitet, hör gärna av dig till oss via kommun@svenljunga.se eller prata med fritidsledarna på Ung i Svenljunga. RFSL Sjuhärad arrangerar evenemang, träffar, fester, utbildning och samtalsgrupper hela året.

Senaste nytt