Om Familjewebben

Om Familjewebben

Denna webbplats ska vara en vägledande hand för föräldrar i vardagen och genom utmanande tider. Webbplatsen är även till för andra viktiga vuxna i barnens liv, inte bara vårdnadshavare. Familjewebben är ett initiativ av Svenljunga kommun med inspiration från Valdemarsviks kommuns och Åtvidabergs kommuns föräldrawebb. Projektet är förvaltningsöverskridande och finansieras av kommunens Innovationspeng för digitalisering.

Webbplatsen är skapad under 2023. Tycker du att något ämne saknas på FAMILJEWEBBEN? Denna webbplats är alldeles nyfödd, vi kompletterar gärna med mer information, tips och råd kring det som är viktigt just för er alla föräldrar i Svenljunga kommun. Du kan skicka e-post till oss som har hand om denna webbplats via kommun@svenljunga.se. Vi svarar så fort vi kan, men det kan dröja två arbetsdagar. Du kan också kontakta oss via sociala medier; du hittar både Svenljunga kommun på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Projektledare och webbansvarig är folkhälsostrateg Erika Till och kommunikationsstrateg Johanna Sander. Innehållsansvariga är chefer och medarbetare på enheten Barn och Ung i Svenljunga (BUS) tillsammans med kollegorna på Individ- och familjeomsorgen (IFO).

Har du specifika frågor eller behöver råd kring just din situation?

Du hittar även kontaktuppgifter till oss som jobbar med frågor kring barn och unga på kommunen. Hör av dig om du känner att du behöver prata med någon om det som känns svårt, du behöver råd eller om du önskar att träffa andra föräldrar i organiserade gruppaktiviteter.

Personuppgifter, tillgänglighet, cookies

Familjewebben är en del av www.svenljunga.se, där kan du läsa mer om hur vi hanterar

Vi tipsar även om dessa sidor