Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Lovaktiviteter

Under samtliga skollov anordnar vi kostnadsfria lovaktiviteter för barn och ungdomar 6-18 år. På denna sida hittar du information de aktuella lovets aktiviteter.

Beskriver min bild

På vår Facebooksida Lovaktiviteter Svenljungalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du se vilka aktiviteter som arrangeras under skolloven.

 

Har du förslag på aktiviteter? Är du aktiv i en förening eller företag och vill leda en lovaktivitet? Kontakta gärna vår folkhälsostrateg.

Sommarlovet 2020

Under sommaren erbjuder vi kostnadsfria aktiviteter för barn och ungdomar 6-18 år. Nu är programmet klart och du kan läsa och ladda ner den här.PDF


Förändringar kan förekomma för att vi ska kunna följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer, följ Lovaktiviteter Svenljunga på facebooklänk till annan webbplats för att få reda på möjliga ändringar och veckoprogrammet för Sports For You Svenljungalänk till annan webbplats.


Alla våra aktiviteter är anpassade efter den rådande situationen. Broschyrer med programmet delas ut till våra elever, men du kan även hitta den här.PDF


Vi önskar er alla en aktiv och härlig sommar!Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Kontakt

Uppdaterad: 02 juni 2020