Tillbaka till startsidan

Du är här:

Är du ungdom med åsikter? Eller jobbar du med unga?

Välkommen till en aktivitet där ungdomars åsikter, kunskaper och tankar om samhället, demokratin och hållbar utveckling står i centrum! Vi samtalar, slår våra kloka huvuden ihop och jobbar med hur vi tillsammans kan utveckla platsen där vi mest lever våra liv till det bättre. 

Byxklädda ben på fem yngre personer.

Missions workshop med Navet och Goodlash

Samtalet genomför vi en form som kallas för Missions workshop. Den här typen av workshop använder exempelvis EU för att samla ihop många olika människor som har olika erfarenheter, ålder och intressen för att ta sig an framtidens utmaningar och se hur vi kan göra för att förändra och utveckla. Nytt för vårt samtal är att det är fler ungdomar än det vanligtvis brukar vara i dessa! I samtalet deltar också flera som arbetar med ungdomsfrågor på olika sätt. Målet är att hitta så många bra saker som möjligt som går att utveckla i Svenljunga kommun.

Pedagoger från Navet och projektet Goodlash leder aktiviteterna.

Var? Ung i Svenljungas lokaler, Aktiviteteshus Hammarlinds (Torggatan 9, Svenljunga tätort)

När? Onsdag 24 maj, klockan 17.00 -20.00

Vem? Ungdomar 15-25 år och personer som arbetar med ungdomsfrågor

Vad? Workshop med ”goda mackor”

Anmäl dig

Anmäl dig till ida.ferger@svenljunga.se senast lördag 20 maj. Som tack för hjälpen bjuder vi på ett inträde till Navet och till Moga Fritid.

Vad händer efter den här workshopen?

De tankar och idéer som kan bli till nya aktiviteter och nya utvecklingsområden kan få stöd för att bli till på riktigt. Ett exempel: Om en idé som kommer upp är att starta upp verksamhet där ungdomar kan engagera sig i politikernas beslut utan att vara med i en partiförening så ger vi hjälp att försöka göra just det. Garanti för att det går ända fram kan projektet inte erbjuda, men tillsammans gör vi vårt bästa.

.

Uppdaterad: