Tillbaka till startsidan

Du är här:

Utbildningar för dig som driver företag inom besöksnäringen

Turistrådet Västsverige erbjuder gratis utbildningar till företag som verkar inom besöksnäringen. Under hösten erbjuds flera utbildningar, bland annat inom sociala medier och paketering & försäljning. Gå med i vår digitala nätverksgrupp för att ha koll på vad som händer!

någon som sitter och skriver i ett block mer en kaffekopp framför sig

För att lyckas som besöksmål gäller det att samarbeta och samverka med varandra. Tillsammans är vi starkare och kan vi skapa starkare besöksanledningar. Genom att gå med i vår Facebookgrupp. Länk till annan webbplats. får du uppdateringar om vad som är aktuellt just nu och får inbjudningar till utbildningar, seminarier med mera. Gå med i det digitala nätverket här ». Länk till annan webbplats.

På vår hemsida, www.svenljunga.se, har vi samlat massa bra information och tips för dig som driver besöksnäringsföretag. Går du i tankarna på att starta ett nytt företag är du alltid välkommen att ta kontakt med oss eller varför inte anmäla dig till nyföretagarträffen tisdagen den 27 september? Den kan du läsa mer om här ». Länk till annan webbplats.

.

Uppdaterad: