Tillbaka till startsidan

Du är här:

Ändringar matinköp till dig med hemtjänst

Från måndag den 14 mars sköter Komjobb alla inköp av livsmedel åt hemtjänsten i södra kommundelen. Hemtjänstavgiften för inköp är fortsatt samma, men det tillkommer inte längre avgift för resorna. Alla med hemtjänst som detta berör har fått informationen via brev tidigare.

röd korg med matvaror står i mitten på en gång i livsmedelsaffär 

Om du har hemtjänst i södra delen av kommunen som hittills genomfört dina inköp av livsmedel kommer de inte längre göra detta. Hämtning av din inköpslista, inköp i affär och att leverera varorna hem till dig sköter istället personer anställda inom Komjobb. De gör detta alltid tillsammans med en arbetsledare. Om du behöver hjälp med att ställa in varor i kyl, frys och skåp hjälper dina nya inköpare gärna till med detta.

Innan vårt första besök för att hämta inköpslista hos dig hör vi av oss, så att du vet när vi kommer och kan känna dig trygg med att veta vem som kommer till dig.

Personerna som handlar är anställda inom Komjobb, en ny satsning där vi möjliggör meningsfull anställning för personer som varit arbetslösa en längre tid. De är anställda inom socialförvaltningen och målet är att så småningom använda detta koncept för inköp inom alla våra hemtjänstområden.

Alla inblandade omfattas av sekretesslagen.

.

Uppdaterad: