Tillbaka till startsidan

Du är här:

Vi bjuder dig på biofilmen: The Father

Välkommen på biovisning av filmen The Father på onsdag den 15 december klockan 15.00 på Svenljunga Teaterbiograf. Efteråt bjuder anhörigstödet på glögg och pepparkakor. Begränsat antal platser, föranmälan krävs.

mörkblå bakgrund, på vänstersidan röda sammetsdraperier, i mitten ligger gamla filmrullar,

Efter succéen under höstens kulturfilmsprogram visar vi nu filmen The Father igen. Vi bjuder dig på biljetten. I anslutning till filmvisningen får du möjlighet att över glögg och pepparkakor prata med anhörigstödet om filmens ämnen om åldrande och anhörigskap.

Om filmen

Anthony närmar sig de 80 men i hans ögon finns ingen anledning till oro, han har det bra i sin bekväma våning. Hans dotter Anne ser dock hur han försvinner in i sin egen värld av minnen och föreställningar. The Father är en rörande och ögonöppnande skildring av åldrande och anhörigskap som inte liknar någon annan, med Oscarsvinnarna Anthony Hopkins och Olivia Colman i sina livs roller. The Father belönades med två Oscarstatyetter, för Bästa manliga huvudroll (Anthony Hopkins) och Bästa manus efter förlaga (Florian Zeller, baserat på hans eget originalmanus).

Anmälan

Kontakt

Uppdaterad: