Tillbaka till startsidan

Du är här:

Föreläsning: Ungdomar och cannabis

Välkommen till en informativ kväll om cannabis. Hur påverkar cannabis en växande tonåring och de som finns runtomkring? Passa på att lära dig mer om din roll som vårdnadshavare, eller när du möter barn och unga i ditt arbete eller ideella engagemang.

cannabis på ett bord

Föreläsaren Mattias Gullberg är socionom, psykoterapeut och handledare, och har erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar och familjer. Föreläsningen utgår från relevant kunskap blandat med exempel från Mattias erfarenhet.

  • Var: Navet Science Center, lokal Kuben (Skaraborgsvägen 1A)
  • När: onsdag 24 november klockan 18.30–20.30 (insläpp från kl. 18.00)
  • Anmälan: anmäl dig på boras.se/foralder Länk till annan webbplats.. Länk till annan webbplats. senast måndag 22 november. Föreläsningen är kostnadsfri. Begränsat antal platser.
  • Målgrupp: föreläsningen riktar sig till dig som är vårdnadshavare, men är även relevant för dig som möter barn och unga i ditt dagliga arbete eller ideella engagemang.

Under kvällen får du även chansen att möta representanter från mottagningen Mini-Maria Södra Älvsborg som informerar om sin verk­samhet. Mini-Maria vänder sig till ungdomar och unga vuxna upp till 21 år som har frågor om alkohol, narkotika eller spel om pengar. På mot­tagningen arbetar socionomer, sjuksköterskor, psykolog och läkare. Hos Mini-Maria kan även närstående få råd och stöd. Läs mer på minimariasodraalvsborg.se Länk till annan webbplats.

Kontakt

Uppdaterad: