Tillbaka till startsidan

Du är här:

Invigning Snickeri, Skogslag och Vintagebutik

Välkommen till invigningen! Arbetsmarknadsenhetens verksamheter Snickeriet och Skogslaget slår upp dörrarna till sina nya lokaler. Samtidigt vill vi passa på att visa upp vår fina nya Vintagebutik, som visserligen varit öppen några månader nu men som vi inte kunde inviga ordentligt på grund av pandemins restriktioner.

Hantverkshuset

Under invigningen är det Öppet Hus och du är hjärtligt välkommen att lära känna våra nya lokaler såväl som oss som jobbar här. Vi bjuder på fika. Samverkansnämndens ordförande tillika vårt oppositionsråd Johan Björkman håller invigningstal och klipper band.

Snickeriet, Skogslaget och Vintagebutiken är några av våra arbetsförberedande insatser och del av vår gemensamma Arbetsmarknadsenhet tillsammans med Tranemo kommun.

I alla tre tar vi emot personer som behöver olika former av stöd för att komma närmare arbetsmarknaden och en möjlighet att lära sig hur en arbetsplats fungerar. På Snickeriet lär deltagare sig allt från att hyvla brädor till att underhåller badplatser och lägerplatser. I Skogslaget drar deltagare ut i hela kommunen för att arbeta med röjning och liknande i skogen. På Vintagebutiken lär deltagare sig både att ta hand om och förbättra gamla kläder och prylar samt hur en butik fungerar.

Målet är inte första hand att producera utan att alla ska få en möjlighet att delta och utvecklas. Detta har vi tagit fasta på i våra nya lokaler – välkommen att uppleva det nya Snickeriet, Skogslaget och Vintagebutiken!

  • När? måndag 1 november, klockan 14.00
  • Var? Hantverkaregatan 2, Svenljunga

.

Uppdaterad: