Du är här:

Bli ditt bästa jag - bli Minimeringsmästare!

Minimeringsmästarna är tävlingen där du kan minska på dina utgifter och onödiga saker, ditt avfall och ditt klimatavtryck. Är du bättre än grannen?

person håller två kassar med apelsiner. den ena kassen är gjord i plast och den andra kassen är återanvändbar

Det här är Minimeringsmästarna

Ditt hushåll tävlar mot andra hushåll i Sjuhärad och i hela Sverige om vem som är bäst på att minimera och inspirera. Du har chans att bli Minimeringsmästare på regional och nationell nivå. Du har kontaktpersoner i din kommun som vägleder dig och du får träffa andra tävlande hushåll, både i Svenljunga och i Sjuhärad.


Tävlingen pågår under ett år, från slutet av september 2021 till mitten av oktober 2022. Under året samlar du poäng genom att delta på tematräffar, utföra utmaningar och minska ditt avfall. Du kan vinna priser under tävlingens gång och vid finalen. Dessutom får du lära dig att leva mer hållbart.

Vi söker hushåll som vill tävla

Nu söker vi hushåll som vill representera Svenljunga i tävlingen! Alla hushåll kan vara med och tävla, oavsett hur ni bor eller hur många ni är i hushållet.

 

Läs mer om Minimeringsmästarna och anmäl dig till tävlingen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.! Anmälan är öppen till 15 september.


Infoträff

Vill du veta mer om tävlingen? Delta på vår digitala infoträff.

Torsdag 9 september klockan 17.

Mejla samhallsbyggnad@svenljunga.se för att få en länk.


Kontakt

Uppdaterad: