Tillbaka till startsidan

Du är här:

Närundervisning för högstadiet resten av terminen

Från och med måndag 17 maj har eleverna i årskurs 7-9 undervisning på plats i skolan.

Efter rekommendation från smittskyddsläkaren i Västra Götaland kommer högstadiets elever vara på plats i skolan från och med måndag 17 maj.


Sjukdomstalen i respektive klass kommer noga följas. Uppstår misstänkt utbrott av smitta i någon klass kommer vi omgående ställa om till distansundervisning för just den klassen.


Elever som är hemma på grund av sjukdomssymtom eller sitter i familjekarantän bör i möjligaste mån följa undervisningen på distans.

Uppdateringar i InfoMentor

Det är viktigt att du som vårdnadshavare följer den information som vi skickar ut till dig via InfoMentor! Vi rekommenderar därför att du laddar ner appen och tillåter notifikationer. Avvakta gärna med att skicka frågor till oss, mer information kommer löpande via InfoMentor.

Konstaterad covid-19

Vi på Mogaskolan vädjar om att ni informerar oss på skolan när antingen ditt barn blir sjuk i konstaterad covid-19, eller om ni väljer att hålla ert barn hemma på grund av konstaterad covid-19 i familjen. Detta underlättar arbetet på skolan eftersom vi har ansvar att såväl hjälpa till i arbetet med smittspårning, samt kan svara på frågor från oroliga elever, vårdnadshavare och kollegor. Självklart råder sekretess och vi förmedlar aldrig några namn, klasser eller om det rör en anställd eller ett barn när vi måste kommunicera ut information. Kontakta i första hand skolsköterska Johanna Lisshammar på telefon 0325-182 25.


Nytt sen 23 april är att även symtomfria barn som utsatts för smitta ska provtas. Skolan anmäler alla exponeringar för smitta som sker på skolan till Arbetsmiljöverket.

Kontakt

Uppdaterad: