Tillbaka till startsidan

Du är här:

Möjligt att boka simhall

Snart är det åter möjligt att boka simhallen för mindre grupper, maximalt 8 personer. Dessutom kan du som längtar efter träning i vatten boka tid för motionssim. I vår simhall kan 6 besökare simma samtidigt på varsin bana. Med start vecka 15 kan du boka simhallen.

simbassäng

Bokning av simhall för grupp

För att boka simhallen till din grupp på maximalt 8 personer ringer du oss på 0325-181 93. Pris för grupp är från 1 700 kronor för 2 timmar, mer information om priset får du vid bokningen.

Bokning av tid för motionssim

För att boka din bana för motionssim ringer du till 0325-181 92 under våra telefontider, måndag och onsdag klockan 10.00-12.00. 


Varje badtillfälle är 1 timma 30 minuter - gott om tid för att byta om, duscha och simma i god tid innan det är dags för nästa person att starta sitt pass motionssim. Kom ihåg att alltid avboka din tid om du inte kan komma! Det kan vara andra som står i kö eller personal som väntar på att släppa in dig.


Vanlig badavgift gäller (enkelbiljett). Vi förlänger årskorten först när vi återigen öppnar på ordinarie sätt, tills dess är årskortet vilande och du behöver betala ordinarie avgift vid bokning av motionssim.

Kontakt
  • Moga Fritid, Bad- och friskvårdsanläggning, 0325-181 92

Uppdaterad: