Tillbaka till startsidan

Du är här:

Utbetalning av ersättning för skollunch

Med anledning av hög andel uppgifter som behöver kompletteras av sökanden har vi tyvärr inte haft möjlighet att genomföra utbetalning av ersättning för skollunch som planerad. Därför återkommer vi snart med en ny e-tjänst där alla elever och vårdnadshavare ansöker för ersättning av skollunch vid distansstudier under perioden 1 januari till 1 april. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta skapar för dig och tackar för din förståelse att detta är en komplex, svårlöst uppgift i en tid med ovanlig hög belastning för våra verksamheter.

När vi avvsåg att genomföra utbetalningen visade det sig tyvärr att ett stort antal av ansökningar behövde kompletteras eller att sökanden behövde uppdatera sina uppgifter, samt att ett mycket stort antal elever inte hade lämnat in sin ansökan. För att vi ska kunna genomföra utbetalningen behöver vi alltså få in fullständiga och aktuella uppgifter av elev eller vårdnadshavare. Vi jobbar på nya e-tjänster för perioden 1 januari till 1 april och återkommer med mer information om denna ansökningsprocess snarast.


Alla, även du som ansökt om ersättning under 2020, behöver lämna in en ny ansökan för perioden 1 januari till 1 april.


Utbetalningar kommer att ske efter att ansökningsperioden gått ut. Vi kan idag inte sätta exakta datum för

varken ansökningsperioden eller utbetalningen. Vi återkommer med mer information när e-tjänsterna för högstadie- och gymnasieelever är klara eftersom dessa är avgörande för övriga steg i processen.

Kontakt

Uppdaterad: