Tillbaka till startsidan

Du är här:

Nominera till Årets företagare 2020

Har någon företagssatsning imponerat särskilt på dig under 2020? Har en affär lämnat ett särskilt positiv intryck hos dig? Har du upptäckt en ny favorit under din hemester? Nu är det dags att nominera till de olika priskategorierna i Årets företagare 2020! Sista dag för nominering är söndag den 7 februari.

Vantligtvis delar Tranemo kommun och vi ut priserna under en företagsfest. Men även festen för 2021 är framflyttad till ett obestämt datum. Precis som förra året delar vi istället ut priserna på ett smittsäkert sätt.


Årets företagare är ett samarbete mellan Svenljunga och Tranemo kommuner, Företagarna Kind och Svenljunga Tranemo Tidning.


Nominera Årets Företagare Tranemo, Årets Företagare Svenljunga och Årets Unga Företagare Kind » länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nominera företag i Tranemo till Årets Profil Handel Tranemo eller Årets Profil Turism Svenljunga & Tranemo »länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Via webbformuläret kan du nominera företag till Årets Profil Handel och service Svenljunga, samt Årets profil Turism Svenljunga & Tranemo.


Vilket pris vill du nominera företaget till? * (obligatorisk)
Vilket pris vill du nominera företaget till?Kontakt

Uppdaterad: