Tillbaka till startsidan

Du är här:

Julklapp till våra anställda

Vi hade tänkt detta som en överraskning närmare julen - men kan helt enkelt inte hålla det hemligt längre! Vi ser mycket fram emot att i år dela ut en riktig härlig julklapp till våra anställda - ett presentkort på 1000 kronor i samarbete med Svenljunga Köping och andra lokala företag.

blå bakgrund, från övre bildkanten sträcker två händer ner ett litet paket som är inslaget i brunt papper och har ett ljusblått presentband

Denna gåva är dels till för att visa uppskattning för de fantastiska insatser som vår personal har visat under året; våra anställda har under året presterat med riktigt bra resultat trots den ofta högre belastning, personalen följer föredömligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och ställer upp för varandra både inom arbetsgrupperna och över förvaltningsgränserna.


Dessutom möjliggör denna gåvan för oss att stimulera det lokala näringslivet under dessa minst sagt speciella tider.


Presentkorten med giltighetstid på ett år tar vi fram i samarbete med Svenljunga Köping Handel och Service. Presentkortet kommer att gälla hos alla som är medlem i Svenljunga Köping - samt en del andra företag i hela kommunen. Just nu sammanställer vi alla företag som kommer vara med, fullständig lista delar vi med oss av i början av november.


Denna satsning på julgåva till vår och Svenbos personal innebär ungefär en miljon kronor som kommer det lokala näringslivet till godo.


Vi delar ut gåvan lagom till jul. Den består av ett presentkort på 1000 kronor till alla tillsvidareanställda på Svenljunga kommun och vårt kommunala fastighetsbolag Svenbo. Varje anställd med tillsvidareanställning eller längre vikariat får fem presentkort på 200 kronor att använda enskilt eller kombinerat hos ett flertal företag i hela kommunen. Timanställda får presentkort anpassade till deras timmar.

Kontakt

Uppdaterad: