Tillbaka till startsidan

Du är här:

Utveckla platsen där du bor

Vad tycker du är bra i det området du bor? Vad skulle du vilja ändra eller förbättra? Träffpunkt är ett sätt för dig att aktivt påverka. Onsdag den 21 oktober är sista dagen för dig som bor i områden kring Svenljunga tätort (Örsås, Revesjö, Redslared, Strömsfors, Ringestena och Ullasjö) att svara på enkäten till dialogen Träffpunkt.

Träffpunkt är vår modell för landsbygdsdialog, genom detta skapar vi tillsammans möten och samarbeten med fokus på att utveckla ett särskilt geografiskt område. Det bygger på kommuninvånarens engagemang och känsla för sitt närområde. Träffpunkt uppmanar oss till ett förvaltningsöverskridande arbete, i samverkan med politiken.

Att kontinuerligt mötas och samtala ökar förståelsen och kunskapen mellan oss - invånare, förvaltningar, politiken. Det är därför en viktig faktor för det gemensamma arbetet med att nå kommunens vision.


Varje år tar vi oss an två geografiska områden, under hösten 2020 är det dags för Träffpunkt Axelfors som innefattar områdena kring Svenljunga tätort såsom Örsås, Revesjö, Redslared, Strömsfors, Ringestena och Ullasjö.


Läs mer om Träffpunkt och svara på enkäten »

Kontakt

Uppdaterad: