Tillbaka till startsidan

Du är här:

Årets företagare

Grattis till utmärkelserna Årets företagare, Årets profil handel och service samt Årets profil turism! Nu har vi tillsammans med Tranemo kommun, Företagarna Kind och Svenljunga Tranemo Tidning delat ut priserna i respektive kategori.

Årets företagsfest för näringslivet i Svenljunga och Tranemo kommun skulle ägt rum under näringslivsveckan denna vår. Men festen blev inställt för att följa rekommendationerna för att minska risken för smittspridning av coronaviruset. Under festen skulle i vanlig ordning vinnarna för året 2019 i respektive kategori priset. Istället har de fått ta emot sina välförtjänta utmärkelser under denna vecka.

På bilden: Max Larsson (Tranemo textil, Årets företagare i Tranemo), Philip Petersson (Kvarnen i Dalstorp, Årets unga företagare i Kind), Anette Andreasson och Lars Lönnesjö (Furulids snickeri, Årets företagare i Svenljunga). Foto Ylva Hideng STT

Årets företagare

Stort grattis till Lars Lönnesjö och alla på Furulids snickeri som under onsdagen den 10 juni fick ta emot utmärkelsen som Årets företagare i Svenljunga kommun. Priset Årets företagare delas varje år ut av Företagarna i Kind. Restriktionerna för att minska smittspridningen av coronaviruset gjorde att prisutdelningen i år fick hållas under lite mer nedtonade former än brukligt, men vinnaren är lika välförtjänt som vanligt. Vi på Svenljunga kommun vill vi ge en stor eloge till alla på Furulids Snickeri. Ett stort grattis också till Max Larsson, Tranemo Workwear, som vann utmärkelsen Årets företagare i Tranemo samt till Philip Petersson, Kvarnen i Dalstorp, som tog hem det nyinstiftade priset Årets unga entreprenör.

På bilden: Stefan Carlsson, kommunalråd; Mattias Larsson, Axving, Årets profil handel och service; Johan Björkman, oppositionsråd.

Årets Profil handel och service i Svenljunga

Likaså har prisutdelningen av Årets profil handel och service fått en annan kostym i år. Under torsdagen den 11 juni besökte vårt kommunalråd Stefan Carlsson och vårt oppositionsråd Johan Björkman Axving i Svenljunga för att dela ut priset för Årets Profil handel och service till Mattias Larsson. Stort grattis!


Motiveringen till vinsten lyder: Med en aldrig sinande drivkraft tar man sig hela tiden an nya utmaningar och visar med sitt engagemang att man tror på vår bygd. En klassisk inrättning fick tillbaka sitt gamla namn och genom en rad nysatsningar och breddat sortiment har man åter blivit det lokala alternativet för en stor kundkrets i närområdet. Vinnare av 2019 års profil inom handel och service Svenljunga är: Mattias Larsson, Axving.

 

Vi gratulerar också familjeföretaget Netshirt som vunnit Årets profil handel och service i Tranemo kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Årets profil handel och service i Tranemo kommun: Netshirt.

På bilden, från vänster: Ann-Sofie Edvardsson (nedre rad), José Hernandez (övre rad), Anette Carlsson (övre rad), Bodil Sandell (nedre rad).

Årets profil turism Svenljunga & Tranemo

Samarbetet inom och för besöksnäringen i Svenljunga och Tranemo kommun är tätt, därför utses varje år en gemensam profil. Under torsdagen den 11 juni skedde en lyckad prisutdelning med fint väder och glada miner. Vi gratulerar Årets profil turism: Glasparken i Limmared.

Glasparken är en aktivitetspark för barn och unga, den är också en mötesplats för människor i olika åldrar och med olika kulturell bakgrund. En fantastisk plats som lockar till lek, rörelse, och nya möten. Den är öppen för alla! Utbudet av aktiviteter är stort, barnen kan åka på hjul i skateparken, öva akrobatik på parkourbanan, spela boll i bollarenan, klättra och åka rutschbana i äventyrsställningen. Gungor, studsmattor och linbana finns också.


Motiveringen till vinsten lyder: Med stort engagemang och enastående drivkraft har ni skapat en fantastisk aktivitetspark för barn och ungdomar. Det har även blivit en mötesplats för hela familjen. Glasparken är en attraktion som lockar nya besökare och den är ett lyft för hela närområdet som besöksmål.

Kontakt

Uppdaterad: