Tillbaka till startsidan

Du är här:

Snart öppnar Fritidsbibblan

Den 22 juni öppnar vi den efterlängtade fritidsbibblan! Här kan du kostnadsfritt låna sport- och friluftsutrustning. Passa på att testa en ny aktivitet! Och du som har sport- och friluftsutrustning som du inte längre behöver, lämna gärna in den till Fritidsbibblan så att fler kan ha glädje av den och kanske hittar en ny favoritaktivitet.

Fritidsbibblan finns från måndag 22 juni i Biblioteket på Kinnagatan 2 i Svenljunga. Du behöver ett lånekort för att kunna låna med dig grejer från Fritidsbibblan. Utlåningstiden är lite olika beroende på vilken typ av utrustning du lånar - från ett dygn upp till två veckor. Precis som vanligt när du lånar från biblioteket får du en påminnelse när det är dags att lämna tillbaka sakerna för att du haft dem för länge.


Du kan använda utrustning på många ställen i Svenljunga, exempelvis på multiarenan, skateparken eller frisbeebanan runt Moga Fritid - där du även kan hyra idrottshallen. Det finns också ett flertal cykelleder och lekplatser. Fråga gärna personalen om tips eller kolla på www.svenljungatranemo.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Donera det du inte behöver

Donera gärna det du inte längre behöver. Allt är välkommet – bollar, tennisracket, golfklubbor, fiskespö, inlines, skateboard, kubb, boule, drakar, tält… allt du inte längre behöver kan du lämna in på biblioteket eller Moga Returen.

Kontakt

Uppdaterad: