Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Äldremässan - tema boende för äldre

Äldremässan 2020 har som tema Boende för äldre i vår kommun. Alla är hjärtligt välkomna till Parkgården på lördag den 22 februari klockan 13.30-16.00. Vi bjuder på frukt och information. Du har möjlighet att ställa alla dina frågor kring boende för äldre och dela med dig av dina tankar kring det nya aktivitetshuset.

Utfrågningen - dina frågor står i fokus!

Passa på att ställa din fråga när ”Utfrågningen” drar igång klockan 14.00! Socialchef Sebastian
Nydén och äldreomsorgschefen Elisabeth Hindelius svarar på dina frågor kring boende för äldre.
Dessutom finns fler från äldreomsorgen, anhörigstöd och folkhälsan på plats.

Aktivitetshus - framtidens mötesplats

Vid torget i Svenljunga tätort startar vi under året ett aktivitetshus för äldre. Dela med dig av dina förslag på namn till vårt kommande aktivitetshus och dina önskemål om vad vi tillsammans ska fylla den nya mötesplatsen med.

Är du sugen på att ställa upp som volontär i aktivitetshuset? Passa på att anmäla ditt intresse.

När och var?

Mässan är i Parkgården, Boråsvägen 11 i Svenljunga tätort, på lördag den 22 februari klockan 13.30-16.00. Begränsat parkering finns framför byggnaden, mer parkeringsplatser finns bredvid, i anslutning till kommunhuset. För dig som har svårigheter att gå i trappor finns en ingång med ramp vid högra sidan av huset i anslutning till parkeringen vid kommunhuset.

 

Äldremässan arrangeras av SPF Seniorerna Svenljunga och Svenljunga kommun. Detta är ett arrangemang inom våra satsningar på folkhälsa.

Kontakt

Uppdaterad: 06 februari 2020