Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Träffpunkt + Lantisar = sant

Är du nyfiken på dialogmodellen Träffpunkt? Är du intresserad av landsbygdsutveckling och vill påverka din närmiljö? Är du sugen på en biofilm där du kan se dina vardagsupplevelser speglat? Kom till Teaterbiografen på söndag 8 december.

På söndag den 8 december kan du fira andra advent lite extra genom att komma till Svenljunga Kulturhus & Teaterbiograflänk till annan webbplats klockan 16.00. Du får en kort presentation av dialogmodellen Träffpunkt som vi börjar med i januari 2020. Därefter visas filmen Lantisar (biljett till biofilmen kostar 100 kronor).

 

Träffpunkt är resultatet av ett Svenljungaförslag från oktober 2018 och är vår nya modell för landsbygdsdialog.

 

Lantisar är en biofilm som handlar om Madeleine. Hon lever ett modernt liv i Stockholm och kallas hem till sin pappa på landsbygden. Hon har sedan länge brutit kontakten med både honom och hemorten efter en tragisk händelse. Madeleines upplevelser under ett intensivt veckoslut ger henne en ny bild av en landsbygd, ett liv och människor hon för länge sen lämnat bakom sig. En film med hjärta, humor och återupptäckt vänskap. Biljetten kostar 100 kronor, filmen är barntillåten.

Kontakt

Uppdaterad: 05 december 2019