Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Nyanställd? Välkommen på introduktionsdag!

Den 29 oktober ser vi fram emot att välkomna våra nya medarbetare med en fullspäckad eftermiddag. Vi är väldigt glada att 126 personer valt att börja jobba hos oss det senaste halvåret! Tillsammans är vi nu cirka 1000 anställda.

Ballonger och konfetti

För att hälsa våra nya medarbetare särskilt välkomna, ordnar vi en träff på tisdagen 29 oktober. Alla nya är välkomna, oavsett om du har en tillsvidaretjänst eller hjälper våra verksamheter som timvikarie. Träffen är med fokus på att vara ny i vår organisation och vi ser fram emot att höra alla tankar och upplevelser av att vara ny hos oss!

 

Vi bjuder på mingelmat och du träffar kollegor från våra olika verksamheter som också börjat under det senaste halvåret. Representanter från kommunledningen är med och du får möjlighet till samtal med din förvaltningsledare.

Anmälan

Är du nyanställd i någon av våra verksamheter men har inte anmält dig än? Gör det snarast till Personalfunktionen!

Nytt koncept och digital introduktionskurs

Hur du som ny blir välkomnad på din arbetsplats är av stor betydelse för hur du trivs och kommer in i dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att som ny lära känna organisationen och sin nya arbetsgivare. Därför har vi uppdaterat vårt program för hur vi introducerar nya kollegor till oss - där vi tagit ett omtag för att fokusera mer på själva välkomnandet, lättillgänglig information och att stärka meningsfullheten i våra jobb.

 

Förutom den första introduktionen personliga som nya medarbetare får på sin arbetsplats, så får alla nya även möjlighet att ta del av en förvaltningsövergripande introduktion. Den är upplagd som en digital kurs som våra nyanställda tar del av i sin egen takt under sin första introduktionsperiod hos oss. I kursen får du bland annat veta mer om:

  • Vårt uppdrag som kommun
  • Vår vision, värdegrund, mål och strategiska plan
  • Hur styrs kommunen och hur ser vår organisation ut
  • Vad innebär det att arbeta i en offentlig organisation
  • Vad innebär det att vara medarbetare hos oss
Kontakt

Uppdaterad: 24 oktober 2019