Tillbaka till startsidan

Du är här:

Felanmälan via e-tjänst

Vi behöver din hjälp att upptäcka fel på våra gator, grönområden och andra anläggningar. Därför har vi skapat en e-tjänst där du närsomhelst kan lämna in en felanmälan, och om du önskar även få svar på vad vi gör.

För att lämna in en felanmälan klickar du bara på länken vår e-tjänst för felanmälan Länk till annan webbplats. (som du bland annat hittar under felanmälan, under självservice, under kontakta oss och längst ner på varje sida i sidfoten), fyller sedan i ett formulär med vad som behöver åtgärdas och en precis beskrivning av platsen. Om du önskar återkoppling fyller du även i dina kontaktuppgifter.

 

Har du inte tillgång till dator? Ring till kontaktcenter på 0325-180 00 så fyller de i e-tjänsten åt dig..

 

Vid mycket brådskande ärenden utanför normal kontorstid kan du kontakta gatuenhetens beredskapspersonal på journummer 070-333 09 69.

Gator

Vänligen observera att vi endast kan åtgärda de gator vi är väghållare för. Vi ansvarar för de flesta gator inom tätorterna, men övriga gator och vägar är Trafikverket eller en vägförening/vägsamfällighet ansvarig för. Läs mer om våra gator. Länk till annan webbplats.

.

Kontakt

Uppdaterad: