Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Bibliotekets utlåningsstationer stänger

Tack för alla besök på våra utlåningsstationer i Hillared, Östra Frölunda och Överlida. Nu stänger utlåningsstationerna och du är istället hjärtligt välkommen till huvudbiblioteket i Svenljunga. Från januari 2020 besöker vi bland annat Hillared, Östra Frölunda och Överlida med bokbilen.

tre böcker staplade på varandra

Sista veckan för utlåningsstationerna

Tisdag 11 juni beslutade samhällsbyggnadsnämnden att utlåningsstationerna i Hillared, Östra Frölunda och Överlida inte öpnnar igen efter sommaruppehållet. Det betyder att nästa vecka är sista veckan som stationerna har öppet för dig som vill låna böcker eller ta del av bibliotekets utbud. Sedan är du istället hjärtligt välkommen till huvudbiblioteket på Kinnagatan 2 i Svenljunga.

Träffa samhällsbyggnadsnämndens politiker

Har du några frågor om detta beslut till politikerna? Passa på att besöka utlåningsstationerna nästa vecka, då finns representanter från samhällsbyggnadsnämnden på plats för att svara på dina frågor.


Vi har öppet på utlåningsstationen i Östra Frölunda på måndag den 17 juni klockan 14.30-19.00, i Hillared på tisdag den 18 juni klockan 14.30-19.00 och i Överlida på onsdag den 19 juni klockan 14.30-19.00.

Lämna dina lån på utlåningsstationerna vecka 35

Vi har öppet utlåningsstationerna en sista gång under vecka 35. Du kan under denna vecka lämna tillbaka dina lån, ställa frågor eller komma med önskemål om bokbilen. Vi har öppet på utlåningsstationen i Östra Frölunda på måndag den 26 augusti klockan 14.30-19.00, i Hillared på tisdag den 27 augusti klockan 14.30-19.00 och i Överlida på onsdag den 28 augusti klockan 14.30-19.00.

Bokbilen

För att öka vår service i hela kommunen satsar vi istället på en bokbil. Denna kan åka till flera platser i kommunen och möjliggör även att vi kan träffa dig på nya platser.

Bokbilen är tyvärr något försenad hos producenten. Vi använder väntetiden till att nogrannt planera rutten som bilen ska köra och passar på att redan nu samla in dina önskemål. Besvara gärna enkäten nedan.


Berätta gärna om dina önskemål för bokbilen, till exempel vilka platser vi borde komma till eller vad vi borde ha med oss i bilen utöver intressant litteratur.

Kontakt

Uppdaterad: 20 juni 2019