Tillbaka till startsidan

Du är här:

Bibliotekets utlåningsstationer stänger

Tack för alla besök på våra utlåningsstationer i Hillared, Östra Frölunda och Överlida. Nu stänger utlåningsstationerna och du är istället hjärtligt välkommen till huvudbiblioteket i Svenljunga. Från 2021 besöker vi bland annat Hillared, Östra Frölunda och Överlida med bokbilen.

tre böcker staplade på varandra

Sista veckan för utlåningsstationerna i juni 2019

Den 11 juni 2019 beslutade samhällsbyggnadsnämnden att utlåningsstationerna i Hillared, Östra Frölunda och Överlida inte öpnnar igen efter sommaruppehållet.

Bokbilen

För att öka vår service i hela kommunen satsar vi istället på en bokbil. Denna kan åka till flera platser i kommunen och möjliggör även att vi kan träffa dig på nya platser.

 

Bokbilen börjar sina körningar måndagen den 15 mars 2021. Här kan du se turlistan för när bokbilen besöker ditt område!PDF De turer som ligger på förmiddagarna är till för förskolor, och eftermiddagsturerna är till för allmänheten.

 

Du lånar på samma sätt som på biblioteket. Vi vill att du har med dig ditt lånekort eller annan legitimation. Genom oss får du tillgång till böcker, ljudböcker, tidskrifter, filmer och spel.

Reservera gärna i förväg för att vara säker på att få tag i dina favoriter. Vi tar gärna emot nya förslag på hållplatser. Välkommen!Berätta gärna om dina önskemål för bokbilen, till exempel vilka platser vi borde komma till eller vad vi borde ha med oss i bilen utöver intressant litteratur.

Kontakt

Uppdaterad: