Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Bibliotekets utlåningsstationer stänger

Tack för alla besök på våra utlåningsstationer i Hillared, Östra Frölunda och Överlida. Nu stänger utlåningsstationerna och du är istället hjärtligt välkommen till huvudbiblioteket i Svenljunga. Från 2021 besöker vi bland annat Hillared, Östra Frölunda och Överlida med bokbilen.

tre böcker staplade på varandra

Sista veckan för utlåningsstationerna i juni 2019

Den 11 juni 2019 beslutade samhällsbyggnadsnämnden att utlåningsstationerna i Hillared, Östra Frölunda och Överlida inte öpnnar igen efter sommaruppehållet. Sedan är du istället hjärtligt välkommen till huvudbiblioteket på Kinnagatan 2 i Svenljunga.

Bokbilen

För att öka vår service i hela kommunen satsar vi istället på en bokbil. Denna kan åka till flera platser i kommunen och möjliggör även att vi kan träffa dig på nya platser.


Bokbilen är tyvärr ytterligare försenad hos producenten på grund av covid-19. I nuläget är tidsplanen att bokbilen kommer att vara klar under vintern/våren 2021. Vi använder väntetiden till att nogrannt planera rutten som bilen ska köra och passar på att redan nu samla in dina önskemål. Besvara gärna enkäten nedan.


Berätta gärna om dina önskemål för bokbilen, till exempel vilka platser vi borde komma till eller vad vi borde ha med oss i bilen utöver intressant litteratur.

Kontakt

Uppdaterad: 22 januari 2021