Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

E-tjänst för och anmälan till Kulturskolan

Nu har vår e-tjänst för kulturskolan öppnat! Här kan du anmäla ditt barn, se aktuellt schema och närvaro samt uppdatera dina kontaktuppgifter. Passa på att anmäla ditt barn till nästa läsår redan nu, sista dag för anmälan är den 12 april.

På vår kreativa kulturskola kan barnen träffa nya kompisar och göra en massa roligt tillsammans. Välj mellan en massa spännande aktiviteter: spela ett instrument, sjunga, dansa, drilla, spela teater eller vara med i en orkester eller kör. Vår kulturskola är gratis och öppen för alla från 6 år. Det kan tillkomma avgifter vid vissa kurser, exempelvis för instrumenthyra.

Anmälan och avanmälan

För anmälan till alla kurser använder du vår e-tjänst för Kulturskolan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Där kan du anmäla ditt barn, se aktuellt schema och närvaro samt uppdatera dina kontaktuppgifter.


Vill ditt barn till hösten fortsätta med samma aktivitet som nu, räcker det att gå in på e-tjänsten och uppdatera personuppgifter.

Avanmälan eller byte av aktivitet görs också via e-tjänsten.


Anmälan för nästa läsår är öppen till och med 12 april. Om anmälan lämnas för sent eller om kursen redan är full kommer eleven sättas i kö och får en plats snarast möjligt.

Anmälan är bindande för hela läsåret. Du måste avanmäla dig senast 15 augusti för höstterminen och 15 december för vårterminen.

Kontakt

Uppdaterad: 04 mars 2019