Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Grattis till årets företagare

Stort grattis till alla nominerade. Årets företagare är Jesper Person och Perssons åkeri är, Årets Profil Turism är Pehr Zethelius och Torpa Stenhus. Årets Profil Handel och Service är Anna Larsson och Bergs salonger.

Med Företagsfesten firar vi det lokala näringslivet. Det är en stor, gemensam fest med prisutdelning av Årets Företagare, Årets Profil Turism, Årets Profil Handel & Service.

Alla kan nominera till priserna, finalister och vinnare utses av en jury. Årets Profil Turism är ett gemensamt pris för Tranemo och Svenljunga kommun för att understryka vår samverkan inom besöksnäringen.

 

Företagsfesten är till för alla ensamföretagare, företagsledare och företag som bedriver näringsverksamhet i Svenljunga och Tranemo kommuner, ett tillfälle att lyfta fram goda insatser, en möjlighet att nätverka och njuta av en festlig kväll i unik miljö. Varje år förvandlar vi en ny lokal för en kväll – det som till vardags är ett växthus eller en lagerlokal blir en spännande festlokal för en enda kväll. Olika miljöer inspirerar!

 

Företagsfesten arrangeras av Tranemo och Svenljunga kommuner i nära samarbete med Svenljunga Tranemo Tidning – Gratistidningen STT, samt Företagarna Kind.

Kontakt

Uppdaterad: 26 november 2018