Tillbaka till startsidan

Du är här:

Kurs i föräldraskap

Har du barn mellan 2 och 12 år? Vill du i din familj bygga starkare relationer och hitta mer kraft, glädje och samarbete i vardagen? Då är den digitala kursen Aktivt föräldraskap rätt för dig! Nu har du möjlighet att gå kursen helt kostnadsfritt och digitalt, i din egen takt under 6 månader.

två bar vuxna händer håller bebisfötter så att de tillsammans bildar ett hjärta

Kursen Aktivt föräldraskap har hjälpt många familjer. På grund av rådande pandemi och restriktioner för att minska coronasmittan har vi inte kunnat genomföra kursen med fysiska träffar i år. Nu ställer vi om och du får istället den perfekta möjligheten att med stöd av kursen utveckla ditt föräldraskap helt i din egen takt. Den digitala kursen Aktivt föräldraskap hjälper dig att stärka relationen till ditt barn, få inspiration och konkreta verktyg till din unika familj och vardag.

Med kursen Aktivt föräldraskap får du hjälp att minska konflikter och förbättra kommunikationen samt öka glädjen, gemenskapen och samarbetet i hemmet.

E-kursen är helt kostnadsfri för dig som bor i Svenljunga kommun. Anmäl dig till e-kursen via formuläret nedan - begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Vi skickar en kod till dig för att du ska kunna logga in till kursen. Du har tillgång till kursen i 6 månader efter aktiverad kod. Varmt välkommen med din anmälan!

För att ständigt kunna förbättra oss och ber vi dig lämna in dina synpunkter efter att du genomfört kursen.

Vi har för tillfället ingen pågående kurs i Aktivt föräldraskap, men är du intresserad - kontakta oss.

Intresseanmälan till föräldraskapskursen


Intresseanmälan till föräldraskapskursen

Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Kontakt
Erika Till, Folkhälsostrateg, 0325-183 15

Uppdaterad: