Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Namntävling Aktivitetshus

Vad ska vår nya mötesplats heta? Vi har nu börjat renovera den tidigare ”Zeb&Sofie lokalen” vid torget i Svenljunga tätort. Målet är att öppna en varm och inbjudande mötesplats, i första hand till dig som senior. Vad tycker du skulle vara ett passande namn på den nya mötesplatsen? Lämna in ditt förslag senast fredag 13 november.

Skicka in ditt namnförslag med en kort motivering till varför just ditt namn är passande. Motiveringen får vara maximalt fem meningar.

Tävling

En jury väljer ut de tre bästa namnförslagen, de som skickat in dessa får varsin termosflaska. Det namnet som vinner förstaplats kommer sedan pryda den nya mötesplatsen.
För att delta i tävlingen om termosflaskorna behöver du ange ditt namn, telefonnummer eller e-post. Vill du bara lämna in förslag utan att delta i tävlingen, behöver du inte lämna några personuppgifter.

Tävlingen pågår fram till fredagen den 13 november.

Efter sista datumet kommer vi gå igenom alla förslag och motiveringar och meddelar sedan vinnaren.

Steg för steg

 1. Innan du skickar in
  Vad tycker du skulle vara ett lämpligt namn på den nya mötesplatsen? Fundera och skicka in ditt namnförslag!
  Vill du våra med i tävlingen om en termosflaska? Fyll då också i namn och kontaktuppgifter.
 2. Skicka in ditt förslag innan fredag 13 november
  Skriv in ditt namnförslag på den nya mötesplatsen med en kort motivering till varför just ditt namn är passande. Motiveringen får vara maximalt fem meningar. För att delta i tävlingen behöver du ange ditt namn, telefonnummer eller din e-post.
 3. Vad händer sen?
  Vi går igenom alla förslag och motiveringar efter sista datum och meddelar sedan de tre vinnare. Gruppen som tar fram det vinnande bidraget - som blir namnet på mötesplatsen - består av folkhälsostrateg, kommunikatör, chef för äldreomsorg, enhetschef och socialnämndens ordförande.

Lämna in ditt namnförslaghögst fem meningar
Dina kontaktuppgifter
Dina kontaktuppgifter

Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Kontakt

Uppdaterad: 28 oktober 2020