Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Sommarjobb

Vår höga service pågår året runt och samhällsservicen är lika viktigt under sommaren som resten av året. På denna sida får du reda på de olika typer av anställningar du kan få hos oss under sommaren.

Beskriver min bild

Vi erbjuder sommarjobb och sommarvikariat för dig som fyllt 18 år. De flesta sommarvikarier behövs inom omsorgen, men det finns även sommarjobb och säsongsjobb inom exempelvis turism och kultur.


Är du nyfiken på att börja jobba hos oss?


Till lediga jobb som vi erbjuderlänk till annan webbplats


Om du vill söka jobb hos oss gör du det genom ett webbformulär som finns till varje ledigt jobb. Formuläret hittar du genom att klicka på den länk som finns i annonsen. När vi rekryterar använder vi oss av rekryteringsapplikationen Offentliga Jobb och det är endast via den sidan du söker jobb hos oss.

 

Behöver du stöttning med att skriva CV eller söka arbete, kommer vi även under 2020 att anordna kvällar där vi finns til hands. Datum kommer att presenteras efter årskiftet.


I samarbete med de andra Sjuhäradskommunerna erbjuder vi också möjligheten för ungdomar att bli sommarlovsentreprenör. Vill du bli sommarlovsentreprenör?

Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Kontakt

Uppdaterad: 05 november 2019