Tillbaka till startsidan

Du är här:

Aktiv Kraft

Behöver du få en ökat självkänsla och självförtroende samt förbättra din hälsa? Ny kraft hjälper dig att få tillbaka din aktivitetsförmåga och att bli delaktig i samhället.

Beskriver min bild

Aktiv kraft finns på arbetsmarknadsenhetens Jobbcentrum i Tranemo och är en PRE-rehabilitering, vilket är det första steget i en arbetslivsinriktad rehabilitering. Under en begränsad tid erbjuder vi arbetsrehabilitering med kartläggning och utredning av arbetsförmåga och förberedande eller motivationshöjande insatser. Syftet är att öka aktivitetsförmåga och delaktighet i samhället, öka självkänsla och självförtroende samt förbättra hälsa. Tillsammans med handläggare och individ läggs en plan för fortsatta insatser. Du kommer till oss via ansökan Pdf, 137 kB, öppnas i nytt fönster. från din handläggare.

Våra aktiviteter

Våra aktiviteter är indelade i olika arbetsstationer. Där ingår bland annat kreativt skapande, friskvård, grön rehabilitering, montering, dator samt teori. Vid avslut sammanfattar vi din tid hos oss i en skriftlig dokumentation som du som deltagare och din handläggare tar del av.


Verksamheten finansieras till viss del av Sjuhärads samordningsförbund .

.

Kontakt
Carina Schill, Arbetsledare, 0325-180 73
Carola Högling, Arbetsterapeut, 0325-180 72
Morgan Andersson, Enhetschef, 0325-181 01
Ann Järphag, Enhetschef, 0325-181 63

Uppdaterad: