Självservice

Pressmeddelande: Krisledningsstab ställer om

Vår krisledningsstab har varit aktiv större delen av året - med start i februari på grund av Ätrans rekordhöga vattennivåer och sedan för att samordna och leda vårt arbete kring coronapandemin. Men nu ställer vi om - den centrala krisledningsstaben upphör från och med måndag 7 september, förvaltningsstaberna är fortsatt aktiva.

Samordningen av frågor som berör coronapandemin sker istället inom ramen för ordinarie verksamhet, och blir en del av kommunledningsgruppens ordinarie möten varannan vecka. Det betyder alltså främst att vi ändrar arbetssätt för att hantera nuläget. Kommunledningen följer fortsatt aktivt händelseutvecklingen, och om behovet uppstår återaktiverar vår kommunchef krisledningsstaben.

Uppdaterad: 03 september 2020