Självservice

pressinbjudan - Landshövdingen på besök

Landshövdingen Anders Danielsson besöker Svenljunga kommun på onsdag den 15 juli för att få en bild över hur vi arbetar med Coronapandemins utmaningar. Dessutom besöker Landshövdingen ACE Protection AB, ett företag som denna vår flitigt producerat ansiktsmaker åt Sverige och världen.

Det finns möjlighet för journalister att delta i de gemensamma besöken hos ACE Protection och hos vår arbetsmarknadsenhet som producerar skyddsmaterial åt våra vård- och omsorgsenheter.
Anmäl ditt deltagande snarast till johanna.sander@svenljunga.se .

vad besök av Landshövdingen i Svenljunga

när onsdag 15 juli, klockan 11.00 och klockan 13.30

var ACE Protection AB och Hantverkshuset, Svenljunga

Vid besöket deltar från Länsstyrelsen Västra Götaland Landshövdingen Anders Danielsson och utredare Patrik Renberg; från Svenljunga kommun deltar kommunalråden Stefan Carlsson och Johan Björkman, kommunchef Magnus Nilsson, kanslichef Tomas Klug, socialchef Sebastian Nydén och näringslivsstrateg Fredrik Dahl. VD Peter Carlsson berättar om företagets verksamhet och utveckling under besöket på ACE Protection AB.

Uppdaterad: 13 juli 2020