Självservice

pressmöten corona

Vi välkomnar journalister till våra pressmöten med fokus på hur vi hanterar smittrisken för coronaviruset i våra verksamheter. Pressmöten sker varje tisdag och fredag.

Vi är en liten organisation som i den rådande situationen med ökande risk för personalbrist behöver hushålla med våra resurser. Samtidigt vill vi fortsätta kunna erbjuda en hög tillgänglighet för medias frågor. Därför anordnar vi från och med fredag 20 mars klockan 11.00 och tillsvidare två pressmöten per vecka.

Vid dessa möten medverkar representanter för krisledningsstaben och alla våra förvaltningar.

Resterande tid behöver vi kunna prioritera att fokusera på verksamheterna. Vi hoppas att ni kan stödja oss i detta och spara frågor till pressmötena.

Om brådskande frågor uppstår under andra dagar – skicka dessa till kommun@svenljunga.se, vi återkommer så snart vi har möjlighet, inom en arbetsdag. Tack.

Vi uppdaterar kontinuerligt information om vilka insatser vi genomför på www.svenljunga.se/coronalänk till annan webbplats

Det är dessutom möjligt att få våra nyhetsuppdatering till e-post via www.svenljunga.se/minprenumerationlänk till annan webbplats

pressmöten

när?