Självservice

Informationsblad

Här kan du läsa vår informationssida som kommer ut 20 gånger under året. Du kan även läsa sidan i Svenljunga Tranemo Tidning (STT).

Vår kommuns vision lyder "Svenljunga - här finns det godaste livet". Visionen innebär att vi vill vara den tryggaste, hälsosammaste och vänligaste kommunen. Vi tror att informationsbaldet är ett sätt att visa detta på. Genom bladet kan vi visa en mängd spännande saker som händer i våra verksamheter.

Tidigare har vi även kallat informationsbladet för Det godaste livet, informationssidan ändrade form med start januari 2018 och samlar nu även alla våra annonser (med undantag för ändringar i sophämtning och Kultur i Kind som finns fortsatt seperat annonserat i STT). Därför heter den numera Information från din kommun.

.

Uppdaterad: 21 september 2018