Tillbaka till startsidan

Du är här:

Dialog och synpunkter

Kommunen fattar dagligen beslut som påverkar dig. Dina synpunkter är viktiga för att vi ska kunna ge dig bättre service. Vill du vara med och påverka? Här får du veta mer om olika sätt att väcka frågor och påverka i politiken. 

två kvinnor sitter vid ett bord, en i ljus blus med ryggen till, den andra mittemot i blå klänning med händerna på bordet och ett silver hjärtsmycke runt halsen

Var med och påverka din vardag i Svenljunga kommun! Kommunens politiker fattar dagligen beslut om en mängd frågor som påverkar dig som medborgare. Det kan exempelvis gälla förskola och skola, äldreomsorgen eller hur gator, torg och parker ska utformas. Se beslutsprotokoll och ta del av kallelser.

Vi har som mål att lyssna på våra medborgare, vi är därför intresserade av dina synpunkter, positva såväl som negativa.

Som invånare i Svenljunga kommun har du möjlighet att påverka våra beslut flera olika sätt, bland annat:

  • rösta i kommunalvalet
  • direktkontakt med politiker eller tjänstepersoner
  • lämna synpunkter, klagomål och beröm
  • delta i medborgardialog
  • ställa frågor
  • lämna Svenljungaförslag

Har du förslag på förändringar och förbättringar är du välkommen att meddela oss dessa. Är det något som inte är bra i den service du får, vill vi gärna veta det för att kunna förbättras. Det finns många sätt att komma i kontakt med oss. Vårt mål är att lyssna på dig som invånare och därför är vi intresserade av dina synpunkter, positva såväl som negativa.

Läs mer ingående om om de olika sätten under Hur kan jag påverka?

.

Uppdaterad: