Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Hundlatriner i Sexdrega

KSF-2020-190-312

Hundlatriner i Sexdrega

Är en av alla hundägare i Sexdrega, bor på Ekorrvägen och promenerar varje dag längs med Källeredsvägen bl.a. där skulle jag vilja ha en hundtoalett uppsatt ung i höjd med vägen in till där vi lägger trädgårdsavfall / Smedsåsvägen.

 

Väldigt många gör sina hundpromenader utmed denna väg bl.a. och det brukar ligga högar med avföring från hund utmed vägen, på ett flertal ställen helt oacceptabelt enl mej, har alltid en bajspåse i fickan på alla promenader, för mej en självklarhet.

 

Det finns hundtoaletter på gångvägarna, men det orkar inte alla bära en påse till utan struntar i att ta upp efter sin hund!

 

Detta är ett medborgarförslag till mer hundtoaletter, särskilt utmed Källeredsvägen mot Smedsåsen.

Underskrifter: 36/30

OBS uppdateras endast en gång per dag.

Förslaget kommer vara öppen för kommentarer och underskrifter i 3 månader.

Genom att samla många underskrifter kan du göra ditt förslag uppmärksammat och om förslaget samlar minst 30 underskrifter tas det automatiskt upp till politisk behandling. Då får förslagslämnare information om detta.

Om du håller med förslaget och vill skriva under, gör detta i formuläret nedan. Det är också möjligt att kommentera förslaget och/eller komma med förbättringar, använd kommentarsfältet nedan.

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300
    Kontakt

    Uppdaterad: 30 december 2020